داشتن سایتی با سرعت کم می تواند دلایل فنی سخت افزاری و نرم افزاری داشته باشد. در ادامه به بررسی این نکات می پردازیم

پایین بودن سرعت سرور

منظور از پایین بودن سرعت سرور، مسائلی مانند حافظه رم تعداد هسته cpu که برای شما در نظر گرفته می شود و این مسئله کاملا از پهنای باند هاست شما جدا می باشد. چون اغلب در هاست های اشتراکی میزان حافظه رم و cpu برای هر سایت به صورت ثابت نمی باشد و اگر تعداد سایت ها بر روی هاست زیاد و همچنین تعداد درخواست های ارسالی به سرور بالا باشد منابع به صورت عادلانه و مساوی بین همه تقسیم نخواهد شد. راه حل: تنها راه ارتقا سرویس هاستان و یا انتقال سایت خود به سرویسی که توانایی برطرف کردن نیاز ها و انتظارات سایتتان را داشته باشد.

بهینه نبودن قالب یا وجود اسکریپت های خارجی در قالب سایت

چند عامل کلیدی در زمان لود یا بارگذاری صفحه تاثیر گذار است. برای مثال حجم صفحه شما زیاد می باشد، در نتیجه کسی که به سایت شما مراجعه می کند اگر سرعت اتصال به اینترنتش پایین است زمان زیادی را برای لود صفحه در انتظار خواهد ماند. صفحه شما دارای عکس های زیادی می باشد و در طراحی قالب شما از تگ table زیاد استفاده شده است که باعث بالا رفتن حجم صفحه می شود و خیلی از این مسائل باعث بهینه نبودن قالب وب سایت شما می شود. فایل های اسکریپت زیادی در صفحه های شما پیوست داده شده است و ... راه حل: اگر بعد معاینه قالب سایت به این نتیجه رسیدید که قالب بهینه نیست، باید نسبت به برطرف کردن نقاط ضعف آستین بالا بزنسد . برای مثال اگر فایل های اسکریپت مانند جی کوئری یا بوت استرپ در قالبتان وجود دارد و این فایل ها را در هاست خود آپلود کرده اید بهتر است از cdn ها استفاده کنید که موتور های جستجوگر مانند گوگل نیز این را یک امتیاز برای سایت شما در نظر میگیرند و در سئو شما نیز تاثیرگذار است. یا اگر شما در سایتتان آخرین مطالب ارسالی را در سمت چپ قالب نمایش میدهید و برای هر مطلب یک عکس بند انگشتی کوچک نیز قرار داده اید این امکان وجود دارد که سایز عکس و حجم عکس مناسب نباشد و بیشتر از حد مورد نیاز باشد که در این صورت باعث بالا رفتن بی دلیل حجم صفحه می شود که باید نسبت به حل آن اقدام کنید. این ها فقط چند نکته ساده بود که به آن اشاره کردیم و قالب سایت باید با دقت مورد بررسی قرار گیرد ...

بهینه نبودن پایگاه داده یا حجم زیاد اطلاعات پایگاه داده

سایت های که دارای پایگاه داده می باشند و برای ذخیره داده های خود مانند مطالب و اخبار،کامنت ها، اطلاعات کابران ثبت نام شده و یا ... از پایگاه داده استفاده میکنند این احتمال وجود دارد که با بالا رفتن حجم اطلاعات و یا بازدید از سایت . سرعت سایتشان پایین بیاید. همچنین سایت های وردپرسی که کاربران با نصب افزونه نسبت به اضافه کردن برخی از امکانات به سایتشان از آن استفاده میکنند، باعث اضافه شدن جدول و داده به پایگاه داده می شود که امکان پایین آمدن سرعت سایت راه می تواند به همراه بیاورد. نکته مهم درباره این موضوع را در نظر داشته باشید که ما درباره احتمالات صحبت میکنیم و نه اینکه هر سایت وردپرسی که از افزونه استفاده میکند دلیلی بر پایین آمدن سرعت و کارایی سایت می باشد. راه حل: طراحی پایگاه داده نیازمند تخصص و تجربه می باشد. یعنی اگر جنبه های مختلف و اصول طراحی پایگاه داده در نظر گرفته نشود امکان پیدا شدن نقاط ضعف در سایت وجود دارد که یکی از این نقاط ضعف پایین آمدن سرعت و کارایی در حجم و تعداد بازدید بالا می باشد. بنابراین اگر تخصص و دانش کافی برای آنالیز پایگاه داده خود را ندارید حتما از یک کارشناس کمک بگیرید. زیرا سایت ها…